Maluta Jogurt naturalny wysokobiałkowy bez laktozy 0% 180 g
#sprawdzamy skład
- Jogurt naturalny wysokobiałkowy bez laktozy 0% 180 g
- Producent: Maluta
- Cena: 0 zł
Ranking Vitapedii
Jogurt naturalny wysokobiałkowy bez laktozy 0% 180 g otrzymał ocenę 9,2 i w Rankingu Vitapedia zajmuje 8 miejsce
Skład
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych : streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus
- Składniki niebezpieczne
- Szkodliwe w większych ilościach
- Neutralne
- Pozytywne
Podsumowanie składu: Bez dodatku mleka w proszku lub zagęszczonego: Bez dodatku białka mleka: Bez dodatku śmietanki: Podany szczep bakterii: Inne:
Kalorie
Jogurt naturalny wysokobiałkowy bez laktozy 0% 180 g w 100 gramach produktu zawiera 57 kalorii.
Wartości odżywcze
Tabela wartości odżywczych w 100 gramach dla Jogurt naturalny wysokobiałkowy bez laktozy 0% 180 g
Wartość odżywcza | w 100 gramach | |
---|---|---|
Kalorie | 57 kcal | |
Tłuszcze | 0,0 g | |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 0,0 g | |
Węglowodany | 5,2 g | |
Cukry | 4,7 g | |
Białko | 9,0 g | |
Sól | 0,10 g |
Alergeny
Brak
Cena
Cena za kilogram wynosi 0 zł. Cena za produkt to około 0 zł.
Ranking jogurtów naturalnych - 3 najlepsze produkty
Sprawdź inne rankingi
Frankfurterki z najlepszym składem
Frankfurterki to cienkie i krótkie kiełbaski, które cieszą się dużą popularnością. Sprawdziliśmy, które frankfurterki są najlepsze pod względem składu.
Kaszanka to wyrób wędliniarski, który wydaje się, że ma tyle samo zwolenników, co przeciwników. Sprawdziliśmy, które kaszanki dostępne w sprzedaży cechują się najlepszym składem.
Jogurty wiśniowe powinny charakteryzować się jak najwyższym dodatkiem wiśni. Sprawdziliśmy, które z oferowanych produktów zawierają duże ilości owoców, a do tego pozbawione są zbędnych dodatków.
Coś się nie zgadza?
Robimy wszystko co w naszej mocy, aby informacja o produkcie była prawidłowa i aktualna. Mogą się jednak zdarzyć sytuacje gdzie skład lub wartość odżywcza produktu została zmieniona a my nie zdążyliśmy tego zaktualizować. Zalecamy dlatego sprawdzanie informacji na etykiecie produktu bezpośrednio przed kupnem lub spożyciem.