EkoŁukta Eko jogurt naturalny

#sprawdzamy skład

  • Eko jogurt naturalny
  • Producent: EkoŁukta
  • Cena: 0 zł

Ranking Vitapedii

Eko jogurt naturalny otrzymał ocenę 9,6 i w Rankingu Vitapedia zajmuje 1 miejsce

Vitapedia poleca

Skład

mleko * pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych, *- z rolnictwa ekologicznego

  • Składniki niebezpieczne
  • Szkodliwe w większych ilościach
  • Neutralne
  • Pozytywne

Podsumowanie składu: Bez dodatku mleka w proszku lub zagęszczonego: correctBez dodatku białka mleka: correctBez dodatku śmietanki: correctPodany szczep bakterii: incorrectInne: Produkt EKO

Kalorie

Eko jogurt naturalny w 100 gramach produktu zawiera 62 kalorii.

Wartości odżywcze

Tabela wartości odżywczych w 100 gramach dla Eko jogurt naturalny

Wartość odżywczaw 100 gramach
Kalorie62 kcal
Tłuszcze3,8 g
Nasycone kwasy tłuszczowe2,3 g
Węglowodany3,7 g
Cukry3,7 g
Białko3,2 g
Sól0,10 g

Alergeny

Brak

Cena

Cena za kilogram wynosi 0 zł. Cena za produkt to około 0 zł.


Ranking jogurtów naturalnych - 3 najlepsze produkty

Sprawdź inne rankingi

  • Frankfurterki z najlepszym składem

    Frankfurterki to cienkie i krótkie kiełbaski, które cieszą się dużą popularnością. Sprawdziliśmy, które frankfurterki są najlepsze pod względem składu.

  • Kaszanka z najlepszym składem

    Kaszanka to wyrób wędliniarski, który wydaje się, że ma tyle samo zwolenników, co przeciwników. Sprawdziliśmy, które kaszanki dostępne w sprzedaży cechują się najlepszym składem.

  • Ranking jogurtów wiśniowych

    Jogurty wiśniowe powinny charakteryzować się jak najwyższym dodatkiem wiśni. Sprawdziliśmy, które z oferowanych produktów zawierają duże ilości owoców, a do tego pozbawione są zbędnych dodatków.


Coś się nie zgadza?

Robimy wszystko co w naszej mocy, aby informacja o produkcie była prawidłowa i aktualna. Mogą się jednak zdarzyć sytuacje gdzie skład lub wartość odżywcza produktu została zmieniona a my nie zdążyliśmy tego zaktualizować. Zalecamy dlatego sprawdzanie informacji na etykiecie produktu bezpośrednio przed kupnem lub spożyciem.

Newsletter