Jovi Jogurt naturalny 0% tłuszczu 370 g

#sprawdzamy skład

  • Jogurt naturalny 0% tłuszczu 370 g
  • Producent: Jovi
  • Cena: 0 zł

Ranking Vitapedii

Jogurt naturalny 0% tłuszczu 370 g otrzymał ocenę 5,8 i w Rankingu Vitapedia zajmuje 23 miejsce

Skład

odtłuszczone mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych

  • Składniki niebezpieczne
  • Szkodliwe w większych ilościach
  • Neutralne
  • Pozytywne

Podsumowanie składu: Bez dodatku mleka w proszku lub zagęszczonego: incorrectBez dodatku białka mleka: incorrectBez dodatku śmietanki: correctPodany szczep bakterii: incorrectInne: incorrect

Kalorie

Jogurt naturalny 0% tłuszczu 370 g w 100 gramach produktu zawiera 49 kalorii.

Wartości odżywcze

Tabela wartości odżywczych w 100 gramach dla Jogurt naturalny 0% tłuszczu 370 g

Wartość odżywczaw 100 gramach
Kalorie49 kcal
Tłuszcze0,2 g
Nasycone kwasy tłuszczowe<0.1 g
Węglowodany6,7 g
Cukry6,7 g
Białko5,2 g
Sól0,15 g

Alergeny

Brak

Cena

Cena za kilogram wynosi 0 zł. Cena za produkt to około 0 zł.


Ranking jogurtów naturalnych - 3 najlepsze produkty

Sprawdź inne rankingi

  • Frankfurterki z najlepszym składem

    Frankfurterki to cienkie i krótkie kiełbaski, które cieszą się dużą popularnością. Sprawdziliśmy, które frankfurterki są najlepsze pod względem składu.

  • Kaszanka z najlepszym składem

    Kaszanka to wyrób wędliniarski, który wydaje się, że ma tyle samo zwolenników, co przeciwników. Sprawdziliśmy, które kaszanki dostępne w sprzedaży cechują się najlepszym składem.

  • Ranking jogurtów wiśniowych

    Jogurty wiśniowe powinny charakteryzować się jak najwyższym dodatkiem wiśni. Sprawdziliśmy, które z oferowanych produktów zawierają duże ilości owoców, a do tego pozbawione są zbędnych dodatków.


Coś się nie zgadza?

Robimy wszystko co w naszej mocy, aby informacja o produkcie była prawidłowa i aktualna. Mogą się jednak zdarzyć sytuacje gdzie skład lub wartość odżywcza produktu została zmieniona a my nie zdążyliśmy tego zaktualizować. Zalecamy dlatego sprawdzanie informacji na etykiecie produktu bezpośrednio przed kupnem lub spożyciem.

Newsletter