Winiary Sos do spaghetti 360 g
#sprawdzamy skład
- Sos do spaghetti 360 g
- Producent: Winiary
- Cena: 0 zł
Ranking Vitapedii
Sos do spaghetti 360 g otrzymał ocenę 82,2 i w Rankingu Vitapedia zajmuje 2 miejsce
Skład
pomidor (kawałki i przecier) (57,4%), pasta pomidorowa (15,7%), woda, cebula (5,7%), olej słonecznikowy, bazylia (2,5%), cukier, oliwa z oliwek (1%), sól, czosnek (0,8%), liść pietruszki, pieprz czarny
- Składniki niebezpieczne
- Szkodliwe w większych ilościach
- Neutralne
- Pozytywne
Podsumowanie składu: Cukier (g): 2,9Tłuszcz (g): 4,3Bez dodatku skrobi: Bez substancji zagęszczających: Podana zawartość pomidorów w składzie: Bez regulatorów kwasowości: Bez aromatów: Inne:
Kalorie
Sos do spaghetti 360 g w 100 gramach produktu zawiera 154 kalorii.
Wartości odżywcze
Tabela wartości odżywczych w 100 gramach dla Sos do spaghetti 360 g
Wartość odżywcza | w 100 gramach | |
---|---|---|
Kalorie | 154 kcal | |
Tłuszcze | 4,3 g | |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 0,9 g | |
Węglowodany | 23,9 g | |
Cukry | 2,9 g | |
Białko | 4,4 g | |
Sól | 0,52 g |
Alergeny
Brak
Cena
Cena za kilogram wynosi 0 zł. Cena za produkt to około 0 zł.
Ranking sosów do spaghetti - wyniki - 3 najlepsze produkty
Sprawdź inne rankingi
Frankfurterki z najlepszym składem
Frankfurterki to cienkie i krótkie kiełbaski, które cieszą się dużą popularnością. Sprawdziliśmy, które frankfurterki są najlepsze pod względem składu.
Kaszanka to wyrób wędliniarski, który wydaje się, że ma tyle samo zwolenników, co przeciwników. Sprawdziliśmy, które kaszanki dostępne w sprzedaży cechują się najlepszym składem.
Jogurty wiśniowe powinny charakteryzować się jak najwyższym dodatkiem wiśni. Sprawdziliśmy, które z oferowanych produktów zawierają duże ilości owoców, a do tego pozbawione są zbędnych dodatków.
Coś się nie zgadza?
Robimy wszystko co w naszej mocy, aby informacja o produkcie była prawidłowa i aktualna. Mogą się jednak zdarzyć sytuacje gdzie skład lub wartość odżywcza produktu została zmieniona a my nie zdążyliśmy tego zaktualizować. Zalecamy dlatego sprawdzanie informacji na etykiecie produktu bezpośrednio przed kupnem lub spożyciem.