Mlekpol Jogurt truskawkowy 400 g
#sprawdzamy skład
- Jogurt truskawkowy 400 g
- Producent: Mlekpol
- Cena: 0 zł
Ranking Vitapedii
Jogurt truskawkowy 400 g otrzymał ocenę 2,5 i w Rankingu Vitapedia zajmuje 29 miejsce
Skład
mleko, cukier, truskawki 4%, białka mleka, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny, barwnik: karmin, aromat, kultury bakterii jogurtowych
- Składniki niebezpieczne
- Szkodliwe w większych ilościach
- Neutralne
- Pozytywne
Podsumowanie składu: Zawartość truskawek (%): 4Zawartość cukru (g): 14Bez zagęszczaczy i stabilizatorów: Bez dodatku skrobi modyfikowanej: Produkt BIO: Bez dodatku mleka w proszku: Podany gatunek bakterii:
Kalorie
Jogurt truskawkowy 400 g w 100 gramach produktu zawiera 88 kalorii.
Wartości odżywcze
Tabela wartości odżywczych w 100 gramach dla Jogurt truskawkowy 400 g
Wartość odżywcza | w 100 gramach | |
---|---|---|
Kalorie | 88 kcal | |
Tłuszcze | 2,2 g | |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 1,4 g | |
Węglowodany | 14 g | |
Cukry | 14 g | |
Białko | 3,1 g | |
Sól | 0,1 g |
Alergeny
Brak
Cena
Cena za kilogram wynosi 0 zł. Cena za produkt to około 0 zł.
Ranking jogurtów truskawkowych - wyniki - 3 najlepsze produkty
5900197022388
Sprawdź inne rankingi
Frankfurterki z najlepszym składem
Frankfurterki to cienkie i krótkie kiełbaski, które cieszą się dużą popularnością. Sprawdziliśmy, które frankfurterki są najlepsze pod względem składu.
Kaszanka to wyrób wędliniarski, który wydaje się, że ma tyle samo zwolenników, co przeciwników. Sprawdziliśmy, które kaszanki dostępne w sprzedaży cechują się najlepszym składem.
Jogurty wiśniowe powinny charakteryzować się jak najwyższym dodatkiem wiśni. Sprawdziliśmy, które z oferowanych produktów zawierają duże ilości owoców, a do tego pozbawione są zbędnych dodatków.
Coś się nie zgadza?
Robimy wszystko co w naszej mocy, aby informacja o produkcie była prawidłowa i aktualna. Mogą się jednak zdarzyć sytuacje gdzie skład lub wartość odżywcza produktu została zmieniona a my nie zdążyliśmy tego zaktualizować. Zalecamy dlatego sprawdzanie informacji na etykiecie produktu bezpośrednio przed kupnem lub spożyciem.