Krakus Chrzan 180 g
#sprawdzamy skład
- Chrzan 180 g
- Producent: Krakus
- Cena: 0 zł
Ranking Vitapedii
Chrzan 180 g otrzymał ocenę 5,8 i w Rankingu Vitapedia zajmuje 15 miejsce
Skład
korzeń chrzanu (60%), woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - e 223
- Składniki niebezpieczne
- Szkodliwe w większych ilościach
- Neutralne
- Pozytywne
Podsumowanie składu: Zawartość cukru (g): 9,5Zawartość chrzanu (%): 60Bez konserwantów i/lub pirosiarczynu sodu: Bez stabilizatorów i zagęszczaczy: Bez regulatorów kwasowości: Bez barwników: Bez dodatku Mleka, serwatki w proszku lub białka mleka: Inne:
Kalorie
Chrzan 180 g w 100 gramach produktu zawiera 157 kalorii.
Wartości odżywcze
Tabela wartości odżywczych w 100 gramach dla Chrzan 180 g
Wartość odżywcza | w 100 gramach | |
---|---|---|
Kalorie | 157 kcal | |
Tłuszcze | 9,8 g | |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 0,7 g | |
Węglowodany | 12 g | |
Cukry | 9,5 g | |
Białko | 2,7 g | |
Sól | 1,4 g |
Alergeny
Brak
Cena
Cena za kilogram wynosi 0 zł. Cena za produkt to około 0 zł.
Ranking chrzanów - 3 najlepsze produkty
Sprawdź inne rankingi
Frankfurterki z najlepszym składem
Frankfurterki to cienkie i krótkie kiełbaski, które cieszą się dużą popularnością. Sprawdziliśmy, które frankfurterki są najlepsze pod względem składu.
Kaszanka to wyrób wędliniarski, który wydaje się, że ma tyle samo zwolenników, co przeciwników. Sprawdziliśmy, które kaszanki dostępne w sprzedaży cechują się najlepszym składem.
Jogurty wiśniowe powinny charakteryzować się jak najwyższym dodatkiem wiśni. Sprawdziliśmy, które z oferowanych produktów zawierają duże ilości owoców, a do tego pozbawione są zbędnych dodatków.
Coś się nie zgadza?
Robimy wszystko co w naszej mocy, aby informacja o produkcie była prawidłowa i aktualna. Mogą się jednak zdarzyć sytuacje gdzie skład lub wartość odżywcza produktu została zmieniona a my nie zdążyliśmy tego zaktualizować. Zalecamy dlatego sprawdzanie informacji na etykiecie produktu bezpośrednio przed kupnem lub spożyciem.